Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

šperk

Klub histórie slovenského poľovníctva pri SPZ v spolupráci s Múzeom vo Svätom Antone,

vyhlasuje počas Celoslovenských poľovníckych slávností Dní svätého Huberta, ktoré sa uskutočnia 7. septembra 2019 v areáli SNM - Múzea Betliar medzi inými súťažami aj 

„Majstrovstvá Slovenska o najkrajší POĽOVNÍCKY ŠPERK“

Podmienky súťaže Poľovnícky šperk:
Prihlásené poľovnícke šperky do súťaže „ Poľovnícky šperk“ hodnotí komisia menovaná Výborom Klubu histórie slovenského poľovníctva pri SPZ podľa týchto kritérií: 

Podmienkou na zaradenie šperku do súťaže je, aby svojim dizajnom zodpovedal účelu a vhodnosti doplnkového použitia na ozdobu ľudského tela a odevu a nebol už hodnotený v súťaži.
Na výrobu šperkov prihlásených do súťaže je možné použiť: parohovinu, rohovinu, kelce, kly, drevo, kožu, striebro a zlato v kombinácií v kombinácií s ďalšími trofejami ulovenej zveri.
Námet šperku ( výrobku ) musí mať poľovnícky charakter. Hodnotí sa originálnosť námetu pre ten - ktorý druh materiálu, celkový vzhľad a dokonalosť spracovania vybraného materiálu.

Počet šperkov prinesených do súťaže je stanovený najviac na päť kusov z každého druhu materiálu podľa bodu 2.


Hodnotiacej komisii sa predkladajú šperky do súťaže v mieste a v deň jej konania (predsieň Múzea Betliar), a to najneskoršie do 09.30 hod..

 

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (navratka_polovnicky_sperk2019.docx)navratka_polovnicky_sperk2019.docx[MS o najkrajší poľovnícky šperk - Návratka]22 kB
Stiahnúť tento súbor (polovnicky_sperk_2019.pdf)polovnicky_sperk_2019.pdf[MS o najkrajší poľovnícky šperk - Propozície]1028 kB

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.