Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

Od 1. do 5. apríla sa v Centre kultúry Junior Levice už po 19. krát budú konať Levické poľovnícke dni.

Ich súčasťou bude :

1. Výstava „Poľovníctvo a príroda“, od 1. do 5. apríla 2014 v Centre kultúry Junior v Leviciach. Na výstave budú, okrem preparátov zveri a živočíchov, vystavené aj trofeje ulovené v predchádzajúcej poľovníckej sezóne v okrese Levice. Slávnostné otvorenie LPD sa uskutoční 1. apríla o 14.oo hod.  Verejnosť je vítaná na výstave od 2. do 5. apríla v čase od 9.oo do 18.oo hodiny.
2. Medzinárodný filmový festival „Hubertlov - Levice 2014“ s tematikou prírody a poľovníctva v kategóriách – „Poľovnícky dokument a cestopis“, „Príroda a zver“ a „Domáce video – filmové začiatky“. Súťažné snímky je potrebné doručiť do 20. marca 2014 do kancelárie SPK,  Štefánikova 10, Bratislava. Verejná projekcia bude 2., 3. a 4. apríla v kinosále CK Junior v čase od 9.00 do 12.00 hod. Vyhlásenie víťazov sa uskutoční dňa 5. apríla 2014 o 16.00 hod. počas večera „Poľovníctvo obrazom a zvukom“.
3. Súťaž výtvarných a literárnych prác „Príroda očami detí“. Môžu sa jej zúčastniť žiaci ZŠ z okresu Levice. Kresby a literárne príbehy je potrebné doručiť do 10. marca 2014 do kancelárie OkO SPZ, Dopravná 14, Levice.
4. Odborný seminár „Nové poznatky poľovníckej praxe“ dňa 5. apríla 2014 v kinosále CK Junior v Leviciach so začiatkom o 9.oo hod. Vstup na seminár je voľný. V prípade záujmu o prezentáciu svojej práce, alebo o uverejnenie odborného článku v zborníku prosíme autorov, aby článok zaslali na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. do 28.2.2014. Organizačný výbor LPD vyberie, ktoré práce budú publikované v zborníku a ktoré z nich budú prednesené na seminári.
5. Poľovnícke predajné trhy. 5. apríla si v okolí CK Junior v Leviciach budú môcť návštevníci Levických poľovníckych dní zakúpiť knihy, doplnky, darčeky a pomôcky, ktoré súvisia s poľovníctvom a voľným časom stráveným v prírode. Miesto si môžete rezervovať na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
6. Lesníci a poľovníci deťom. 4. apríla 2014 medzi 10.oo a 16.oo hod. sa môžu deti formou hier a súťaží v parku pri CK Junior zoznámiť s lesom, prírodou, poľovníctvom, sokoliarmi,  lesničiarmi, vábničiarmi, kynológmi a lesníkmi.
7. Majstrovstvá Slovenska juniorov vo vábení zveri o Putovný pohár Hubertlovu, budú 5. apríla 2014 o 16.00 hod v kinosále CK Junior v Leviciach, ako súčasť večera „Poľovníctvo obrazom a zvukom“
8. Večer „Poľovníctvo obrazom a zvukom“, 5. apríla 2014 o 16.00 hod. v kinosále CK Junior v Leviciach, s voľným vstupom pre verejnosť. Jeho súčasťou bude vyhodnotenie, odovzdávanie cien a projekcia víťazných filmov filmového festivalu „Hubertlov - Levice 2014“, a Majstrovstvá Slovenska juniorov vo vábení zveri.

Bližšie informácie, propozície súťaží a prihlášky na jednotlivé akcie nájdete v kanceláriách OkO (RgO) SPZ, OPK a SPK a na webových stránkach www.polovnictvo.com, www.polovnictvo.sk, www.polovnickakomora.sk,  www.lesy.sk.

Pozývame Vás na Levické poľovnícke dni 2014.
Pozývame Vás stráviť čas v príjemnom prostredí s príjemnými ľuďmi.


V Leviciach 25.1.2014                              

Ing. Dušan Krajniak PhD.
Predseda organizačného výboru

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (info 2014.pdf)info 2014.pdf[pozvánka]78 kB
Stiahnúť tento súbor (LPD_full.jpg)LPD_full.jpg[Plagát - Program]154 kB

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.