Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

navrh partneri2 zmensenaSlovenská poľovnícka komora z poverenia ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky JUDr. Samuela Vlčana, usporiada na základe § 42 ods. 1 písm. l a § 23 ods. 10 zákona č. 274/2009 Z. z. o poľovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, v dňoch 18-21. augusta 2022 Celoštátnu poľovnícku výstavu s medzinárodnou účasťou „Poľovníctvo a príroda“, ktorá sa bude konať v rámci 47. ročníka medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex v Nitre.

Záštitu nad podujatím prevzala Medzinárodná rada pre poľovníctvo a ochranu zveri CIC a tiež minister obrany Slovenskej republiky Jaroslav Naď, ktorý prijal záštitu aj nad Medzinárodnou konferenciou na tému „Poľovníctvo ako služba občianskej spoločnosti“. Tá sa uskutoční v sobotu počas trvania výstavy v pavilóne K. Diskutované budú viaceré témy s medzinárodnými účastníkmi z Čiech a Maďarska. Medzinárodnú účasť priamo v pavilóne F zastupuje ČMMJ za Českú republiku, Maďarská poľovnícka komora a Maďarský poľovnícky zväz, Vojvodina zo Srbska a Bulharsko.

Hlavná časť poľovníckej výstavy bude prebiehať v pavilóne F, kde bude vystavená aj väčšina zlatých trofejí. Avšak z dôvodu, že ich máme historicky najviac, až vyše 1100, budú trofeje vystavené aj v pavilóne A. Zaujímavosťou bude aj súťaž naj abnormita, kde sa prihlásilo vyše 80 majiteľov trofejí so svojimi raritnými trofejami jeleňov, srncov a danielov.

Každý deň sme si pre účastníkov výstavy pripravili zaujímavý program, kde budeme na pódiu diskutovať so zaujímavými hosťami k rôznym zaujímavým témam, napr. zákazu olova so Zuzanou Štefečekovou, k téme afrického moru ošípaných, kormorána veľkého, mediálnym výstupom a poľovníckemu PR, slovo dostanú aj zástupcovia našich klubov a teda sokoliari, ženy z klubu poľovníčok, lukostrelci, trubači, kynológovia, umelci a ďalší.

Okrem programu v pavilóne F budú prebiehať každý deň rôzne sprievodné podujatia, vo štvrtok to bude Hubertovská kvapka krvi, v piatok sokolirstvo Kanátovci, v sobotu Celoštátna súťaž Krúžkov mladých priateľov prírody a poľovníctva, Súťaž vo varení guľášu, špeciálne výstavy tatranských duričov (sobota) a slovenských hrubosrstých stavačov (nedeľa).

Jedným slovom povedané, určite sa nebudete na výstave ani chvíľu nudiť!

Vstupenky si môžete zakúpiť tu: https://agrokomplex.sk/polovnictvo-a-priroda/

navrh partneri2

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.