Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

cvpp22.jpgZažite skvelú atmosféru Celoštátnej poľovníckej výstavy s medzinárodnou účasťou
„POĽOVNÍCTVO A PRÍRODA“
už 18.-21.8.2022 na výstavisku Agrokomplex v Nitre

Slovenská poľovnícka komora z poverenia ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky JUDr. Samuela Vlčana, usporiada v dňoch 18-21. augusta 2022 Celoštátnu poľovnícku výstavu s medzinárodnou účasťou „Poľovníctvo a príroda“, ktorá sa bude konať v rámci 47. ročníka medzinárodnej poľnohospodárskej a potravinárskej výstavy Agrokomplex v Nitre. Záštitu nad podujatím prevzala Medzinárodná rada pre poľovníctvo a ochranu zveri CIC. Spestrením podujatia je medzinárodná účasť poľovníckych organizácií z Čiech, Maďarska, Srbska a Bulharska. Hlavná časť výstavy bude prebiehať v pavilóne F a pokračovať v pavilóne A.

 

Nabitý štvordňový program    
V rámci CVPP usporiadame Medzinárodnú konferenciu na tému „Poľovníctvo ako služba spoločnosti“, nad ktorou prevzali záštitu minister obrany Jaroslav Naď a minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Samuel Vlčan. Konferencia sa uskutoční v sobotu počas trvania výstavy v pavilóne K a prihlásiť sa na ňu môže ktokoľvek. Počet miest je obmedzený na 150. V pavilóne F budú počas všetkých štyroch dní diskutované viaceré témy napr. zákaz olova so Zuzanou Štefečekovou, k aktuálnej téme afrického moru ošípaných, problematike kormorána veľkého, mediálnym výstupom a poľovníckemu PR, slovo dostanú aj zástupcovia našich klubov a teda sokoliari, ženy z klubu poľovníčok, lukostrelci, trubači, kynológovia, umelci a mnohí ďalší. V sobotu bude prebiehať v Národnom poľnohospodárskom múzeu 46. ročník Celoštátnej súťaže krúžkov mladých priateľov prírody a poľovníctva a tiež Majstrovstvá Slovenska vo varení poľovníckeho guľášu. Celý program nájdete na našom webe po kliknutí na tento link.

Príďte darovať to najvzácnejšie - Hubertovská kvapka krvi len 18.8.2022            
Na CVPP sme okrem odborných programov pripravili spolu s Národnou transfúznou spoločnosťou podujatie pre všetkých tých, ktorí sú ochotní a schopní pomôcť najcennejšou tekutinou - svojou krvou pre tých, ktorí to súrne potrebujú. V roku 2019 sa nám podaril v Betliari rekord – 50 darcov krvi. Veríme, že v tomto roku prekonáme tento počet darcov. Poľovníci sú vždy ochotní pomôcť! Príďte aj vy 18.8.2022 od 9.00 hod do 13.00 hod do pavilónu F ku expozícii Poľovníctvo v umení, kde môžete darovať krv. Viac informácií nájdete vo vydaných propozíciách na našom webe.

Množstvo zlatých trofejí, aké tu ešte nebolo   
Hlavná časť poľovníckej výstavy bude prebiehať v pavilóne F, kde bude vystavená aj väčšina zlatých trofejí. Avšak z dôvodu, že ich je historicky najviac, až vyše 1100, budú trofeje vystavené aj v pavilóne A. Budete môcť vidieť náš nový národný rekord daniela, ktorý je svojou bodovou hodnotou na 2. mieste v svetovom rebríčku, nový národný rekord muflóna aj šakala zlatého. Všetky informácie za 6 poľovníckych sezón budú zhrnuté v 180 stranovom katalógu, ktorý bude pozostávať zo zoznamu vystavených trofejí, fotografií, vyhodnotení odstrelu, plnení plánu lovu a ďalšieho. Zaujímavosťou bude aj súťaž Naj abnormita, kde sa prihlásilo 86 majiteľov trofejí so svojimi raritnými trofejami jeleňov, srncov a danielov. Počas troch dní bude prebiehať hlasovanie v súťaži Naj abnormalita, ktoré od 5. augusta prebieha prostredníctvom sociálnej siete facebook na stránke SPK. Pozrite si videá z hodnotenia alebo vešania trofejí, ktoré vás vnesú do atmosféry prípravy CVPP.

Predaj lístkov ONLINE!
Nestojte v rade a kúpte si vstupenky už dnes ONLINE! Cena vstupného na celý Agrokomplex vrátane CVPP je 7 €, po zľave 4 €. Vstup je voľný pre občanov s preukazom ŤZP a jeho sprievod a tiež deti do 6 rokov. Predpredaj vstupeniek nájdete na webe Agrokomplexu po kliknutí na tento link.

Viac fotografií nájdete na FB stránke Slovenskej poľovníckej komory a vytvorenom podujatí Celoštátnej poľovníckej výstavy „Poľovníctvo a príroda“.

Hodnotenie trofejí

 

Vešanie trofejí

 

Pozvánka

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.