Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

hydrotourVerejný prísľub podľa § 850 Občianskeho zákonníka

HYDROTOUR, cestovná kancelária, a.s. so sídlom na Nám. SNP 14, 811 06 Bratislava, IČO 31 371 981, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I., oddiel Sa, vložka číslo 3276/B, zastúpená Ing. Mikulášom Milkom (ďalej len CK) sa v súlade s § 850 Občianskeho zákonníka zaväzuje poskytnúť všetkým členom združenia SLOVENSKÝ POLOVNÍCKY ZVÄZ a SLOVENSKÁ POLOVNÍCKA KOMORA (ďalej len člen združenia alebo oprávnená osoba) dodatočné zľavy pri uzatváraní Zmlúv o obstaraní zájazdu s CK.
Dodatočné zľavy budú poskytnuté oprávneným osobám, vrátane ich rodinných príslušníkov a spolucestujúcich osôb (vrátane detí), ktoré táto oprávnená osoba prihlási na spoločný zájazd, uvedie na spoločnú Zmluvu o obstaraní zájazdu a zdieľa jednu ubytovaciu kapacitu, a to v nasledovnej výške

1. V prípade deklarovanej percentuálnej zľavy – ponuky ULTRA TOP / FIRST MOMENT, CK poskytne na zájazdy s odletom od 21.6.2021 do 19.9.2021 navýšenie zľavy o + 2 % zo základnej nezľavnenej ceny pri splnení podmienok, ktoré vyžaduje príslušná akciová ponuka. Platí pre všetky ponúkané destinácie.

2. V prípade ponúk typu ULTRA TOP / LAST MINUTE, CK poskytne zľavu na zájazdy s odletom do 20.6.2021 a od 20.9.2021 poskytne dodatočné navýšnie zľavy o + 3 % zo základnej nezľavnenej ceny pri splnení podmienok, ktoré vyžaduje príslušná akciová ponuka. Neplatí pre destinácie Omán, SAE, poznávacie zájazdy a odlety mimo slovenských letísk.

3. V prípade ponúk typu LAST MINUTE, CK poskytne zľavu 2 % zo základnej zníženej (last minute) ceny pri splnení podmienok, ktoré vyžaduje príslušná akciová ponuka. Platí pre všetky ponúkané destinácie

4. Podkladom pre výpočet zliav je web stránka www.hydrotour.sk.

5. Dodatočná zľava sa uplatňuje zo základnej ceny dospelej osoby na základnom lôžku, dospelej osoby a dieťaťa na prístelke. Nevzťahuje sa na servisné poplatky, palivový príplatok, príplatky za stravu, víza, komplexné cestovné poistenie, prípadne ďalšie príplatky nad rámec základných služieb, ktoré zahŕňa základná cena.

6. Dodatočná zľava je uplatniteľná výhradne pri kúpe zájazdu, nie spätne pri doplatku alebo po ukončení zájazdu.

7. Pre držiteľa Oznámenia o náhradnom zájazde/Dohody o zmene Zmluvy o zájazde z roku 2020 je dodatočná zľava uplatniteľná pri potvrdení a podpise Dohody o náhradnom zájazde, nie spätne pri doplatku alebo po ukončení zájazdu. Oprávnenou osobou je držiteľ Oznámenia/Dohody a zároveň Objednávateľ náhradného zájazdu.

Oprávnené osoby si môžu ďalšie informácie žiadať prostredníctvom infolinky 02/3263 0033, elektronickej adresy: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo kontaktnej osoby Ing. Karolíny Novobilskej (Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.). Vyššie uvedené zľavy si oprávnené osoby môžu uplatniť v pobočkách CK a v sieti partnerských cestovných kancelárií a agentúr (zoznam na www.hydrotour.sk). Podmienkou priznania dodatočnej zľavy je preukázanie sa oprávnenej osoby, ktorá chce uzatvoriť Zmluvu o zájazde/Dohodu o náhradnom zájazde, preukazom člena združenia SLOVENSKÝ POĽOVNÍCKY ZVÄZ a SLOVENSKÁ POĽOVNÍCKA KOMORA. CK zároveň súhlasí, aby tento verejný prísľub resp. jeho obsah bol zverejnený internou cestou všetkým členom združenia.

Tento verejný prísľub je platný do 30.10. 2021

V Bratislave, dňa 04.02.2021

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (VP_SLOVENSKÝ POLOVNÍCKY ZVÄZ a SLOVENSKÁ POLOVNÍCKA KOMORA_2024.pdf)VP_SLOVENSKÝ POLOVNÍCKY ZVÄZ a SLOVENSKÁ POLOVNÍCKA KOMORA_2024.pdf[Verejný prísľub - PDF 2024]248 kB
Stiahnúť tento súbor (VP_Polovnicky zväz_2023.pdf)VP_Polovnicky zväz_2023.pdf[Verejný prísľub - PDF 2023]143 kB
Stiahnúť tento súbor (HDT_zoznam pobočiek k VP.pdf)HDT_zoznam pobočiek k VP.pdf[pobočky]125 kB

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.