Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

Múzeum vo Svätom Antone, ako jeden z hlavných organizátorov Dní Sv. Huberta vyhlasuje počas celoslovenských poľovníckych slávností (konajú sa 3-4.9.2016) medzi inými súťažami aj súťaž „POĽOVNÍCKY ŠPERK“, spolu s Klubom histórie slovenského poľovníctva pri SPZ.

Podmienky súťaže Poľovnícky šperk:


Prihlásené poľovnícke šperky do súťaže „ Poľovnícky šperk“ hodnotí komisia menovaná Výborom Klubu histórie slovenského poľovníctva pri SPZ podľa týchto kritérií:

  1. Podmienkou na zaradenie šperku do súťaže je, aby svojim dizajnom zodpovedal účelu a vhodnosti doplnkového použitia na ozdobu ľudského tela a odevu a nebol už hodnotený v súťaži.
  2. Na výrobu šperkov prihlásených do súťaže je možné použiť: parohovinu, rohovinu, kelce, kly, drevo, kožu, striebro a zlato v kombinácií v kombinácií s ďalšími trofejami ulovenej zveri.
  3. Námet šperku (výrobku) musí mať poľovnícky charakter. Hodnotí sa originálnosť námetu pre ten - ktorý druh materiálu, celkový vzhľad a dokonalosť spracovania vybraného materiálu.
  4. Počet šperkov prinesených do súťaže je stanovený najviac na päť kusov z každého druhu materiálu podľa bodu 2.
  5. Hodnotiacej komisii sa predkladajú šperky do súťaže v mieste a v deň jej konania (kaštieľ vo Sv. Antone), a to najneskoršie do 10.00 hod..
  6. Každý člen hodnotiacej komisie má na určené poradie prvých troch miest k dispozícii body v hodnote 3, 2, 1 ( napísané na lístkoch). Body pridelí zaradeným šperkom do súťaže tak, že šperku, ktorý hodnotí na prvom mieste pridelí 3 body, na druhom mieste 2 body a na treťom mieste 1 bod. na prvom mieste sa umiestnil ten šperk, ktorý získal najväčší počet bodov hodnotiacej komisie. Pri rovnosti pridelených bodov rozhodne o poradí predseda komisie. Komisia sa môže rozhodnúť udeliť poradie aj ostatným šperkom prihlásených do súťaže, a to spôsobom na akom sa dohodne. Komisia môže udeliť aj mimoriadnu cenu prihlásenému šperku.
  7. Dosiahnuté výsledky súťaže vyhlasuje predseda hodnotiacej komisie. Súťažiaci, ktorí sa umiestnili na prvých troch miestach sa ocenia vecnými cenami a všetkým zúčastneným sa odovzdajú diplomy. Výsledky súťaže budú zverejnené v časopise Poľovníctvo a rybárstvo.
  8. Akékoľvek náklady spojené so súťažou si hradí každý súťažiaci sám. Súťažiaci súčasne so šperkami predloží komisii aj potvrdenie o odovzdaní a prevzatí šperku na dobu hodnotenia, ktoré bude obsahovať pomenovanie, druh materiálu a orientačnú cenu výrobku.


Prihlášky do súťaže Poľovnícky šperk posielajte na adresu:

Magdaléna ZVARÍKOVÁ
Pri kríži 5
841 02 Bratislava

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.