Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

jan krnac 9 zmensenaNa začiatku bol mail od člena PZ Blava Jaslovské Bohunice p. Fancoviča. Organizovali akciu v MŠ Jaslovské Bohunice a tak sa na základe vzájomnej dohody pri svojom putovaní interaktívna rozprávka - Ako dobré deti pomohli  poľovníkovi nájsť stratené zvieratká - zastavila aj v tejto materskej škôlke v Jaslovských Bohuniciach. Deti sa pri prechádzke rozprávkou zoznámili nie len z niektorými lesnými zvieratkami, ale mohli počuť ich hlas a od Ing. Krnáča, ktorý ich interaktívnou rozprávkou sprevádzal, aj niečo z ich života. Súčasťou boli aj informácie zo života poľovníkov aj o tom, ako sa starajú o zvieratká ( vysvetlené na čo slúžia krmelce a soľníky ). Čítali sa básničky o zvieratkách a deti sa mohli dotknúť aj jelenieho parohu, parožkov srnca a klov diviaka. Deti pomohli poľovníkovi nájsť stratené zvieratká a tak si mohli na spiatočnej ceste spoločne zaspievať známu rozprávkovú pesničku. Celým dejom ich sprevádzala aj titulná melódia. Súčasťou akcie bola aj tieňohra, kde deti priraďovali farebné obrázky zvieratiek k ich čiernemu proťajšku. Na záver boli deti odmenené z čarovného poľovníckeho klobúka a tiež obdržali aj ďalšie poľovnícke materiály. 

Akcia mala úspech o čom svedčia aj priložené fotografie.

PZ Blava Jaslovské Bohunice p.Fancovič, Ing. Krnáč

Lesu, Zveri a Poľovníctvu Zdar

jan_krnac-_1__zmensena.jpgjan_krnac-_2__zmensena.jpgjan_krnac-_3__zmensena.jpgjan_krnac-_4__zmensena.jpgjan_krnac-_5__zmensena.jpgjan_krnac-_6__zmensena.jpgjan_krnac-_11__zmensena.jpgjan_krnac-_12__zmensena.jpgjan_krnac_7_zmensena.jpgjan_krnac_8_zmensena.jpgjan_krnac_9_zmensena.jpgjan_krnac_10_zmensena.jpg

 

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.