Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

Na Prezídiu Slovenskej poľovníckej komory bol viceprezidentom SPK pre organizáciu riadenia poľovníctva Ing. Alojzom Riškom, dňa 28. 04. 2017 predložený materiál s informáciami o poplatkoch vyberaných pri preberaní trofejí na CHPT za rok 2017. Materiál obsahoval informácie o výške vyberaných poplatkov za preberanie trofejí, kde sa zistilo, že až 14 obvodných poľovníckych komôr vyberalo poplatky vo výške od 0,60 € - 4,00 € / trofej.

Na základe rozhodnutia Prezídia SPK č. 47/2017 sa Prezídium Slovenskej poľovníckej komory dištancuje od vyberania spomínaných poplatkov, nakoľko povinnosť predkladania trofejí na CHPT vyplýva zo Zákona o poľovníctve 274/2009 Z. z. v znení neskorších predpisov a tieto poplatky, resp. náklady súvisiace s predkladaním trofejí a organizáciou CHPT sú zahrnuté v poplatkoch za členské.

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.