Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

Slovenská ornitologická spoločnosť chce informovať poľovnícku aj nepoľovnícku verejnosť o tom, že v dňoch

13.-14. januára 2018 (s možnosťou sčítať do 21.1.2018)

prebehne sčítanie vodného vtáctva na vodných tokoch a vodných plochách na Slovensku a týmto prosí o zhovievavosť všetkých užívateľov poľovných revírov na Slovensku, aby rešpektovali túto činnosť. 

Za roky praxe pracovníci Slovenskej ornitologickej spoločnosti, ale aj dobrovoľní účastníci sčítania vedia,že konfigurácia terénu nie je vždy dobrá a prehľadná a preto má táto informácia slúžiť na to, aby sa o nej dozvedela široká verejnosť. Nakoľko neustále prebiehajú spoločné poľovačky na kačice a husi, je preto potrebné zvýšiť v tomto období svoju pozornosť.

Sčítanie vodného vtáctva sa vykonáva v medzinárodne určenom termíne raz ročne. Pokiaľ máte záujem zúčastniť sa tejto činnosti, môžete kontaktovať p. Jozefa Ridzoňa zo Slovenskej ornitologickej spoločnosti telefonicky na +421 902 222 160, resp. mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Ďakujeme!

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.