Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

zelena kvapka krvi 4

Lesníci, vlastníci a priaznivci lesov z celého Slovenska spoločne s mestom Zvolen pozývajú širokú verejnosť na jedinečnú akciu, ktorej cieľom je obhájiť prácu slušných a poctivých lesníkov.

V sobotu 24.11.2018 od 10,00 do 13,00 hod. sa na Námestí SNP vo Zvolene uskutoční podujatie Zelená kvapka krvi pre zdravý les.

Ideme darovať lesnícku krv. Budeme hovoriť aj o tom, že o lesy sa treba starať v zmysle tradícií a nových poznatkov. Lesníci tvoria významnú súčasť našej spoločnosti.

Program (moderuje Peter Gogola-Lesmedium):

Lesnícke halali, Zapálenie nórskych ohňov, Vystúpenie mužskej sepváckej skupiny Horehronskí chlopi, Príhovor predsedu Slovenskej lesníckej komory
Príhovor primátorky mesta Zvolen, Vystúpenie speváka Mariana Greksu, Príhovory signatárov Memoranda
Vystúpenie FS Poľana  a Hudobno-spevácka dvojica Pali a Pali. Okrem toho je pre deti aj dospelých pripravených mnoho sprievodných podujatí.

Podujatie bude mať aj humanitárny charakter, spojené je s darovaním najvzácnejšej tekutiny na svete. Dobrovoľným darovaním krvi v Lesnícko-drevárskom múzeu vo Zvolene možno už v najbližších hodinách pomôžete človeku, ktorý to bude súrne potrebovať. Príďte sa nielen zabaviť, ale aj podporiť zelený les, jeho zachovanie, trvalo udržateľné hospodárenie v ňom, ako aj rozumnú ochranu prírody s rešpektovaním vlastníckych práv na základe historických skúseností a s aplikáciou nových vedeckých poznatkov. Jednoducho tak, ako darovanie krvi pomáha zachrániť to najcennejšie čo máme – ľudský život, tak i symbolicky vaša účasť, pomôže zachrániť naše lesy.

Celý program podujatia a sprievodných podujatí nájdete v prílohe.

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (zelena-kvapka-krvi-4.jpg)zelena-kvapka-krvi-4.jpg[Plagát - Zelená kvapka krvi pre zdravý les, 24.11.2018]5500 kB

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.