Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

ziva luka logoProjekt Živá lúka, ktorého prípravu sme už niekoľkokrát avizovali konečne ožil!

Chvíľku to trvalo, kým sa nám podarilo vychytať všetky nedostatky, no myslíme že sa oplatilo čakať. Aplikácia Živá lúka je poskytnutá Slovenskou poľovníckou komorou a OZ ZELEŇ, ktorá slúži na elektronické ohlasovanie termínov kosby jarných krmovín poľnohospodármi, notifikáciu registrovaných užívateľov (poľovníkov aj dobrovoľníkov) o pripravovaných preventívnych akciách. Má bezpečnú dvojúrovňovú registráciu, prostredníctvom e-mailu a sms. Poskytuje možnosť koordinácie aktivít všetkých zainteresovaných skupín obyvateľstva. Mapový grafický podklad poskytuje presné vyznačenie a názornosť konania sa preventívnych akcií, pripravovaných poľovníkmi na základe informácií o kosbe od poľnohospodárov.

Vďaka aplikácii dostupnej na webovej stránke www.zivaluka.sk sa môžete prihlásiť v jednej z troch úrovní: 1. poľnohospodár 2. poľovník 3. dobrovoľník.

Podobné projekty veľmi úspešne fungujú v Českej republike Senoseče-online a v Nemecku, preto veríme, že ani na Slovensku to nebude ináč a verejnosti neostanú ľahostajné nevinné životy mláďat.

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na:

OZ Zeleň: e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tel. č.: 0903 145 369
Slovenská poľovnícka komora: e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tel. č.:0910 707 082

ĎAKUJEME!

zivaluka

Autor: M. Hustinová

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.