Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

b0425c34 cfad 479a b533 c6464a072c8b phpxk57rn
Magazín Poľovníctvo a rybárstvo v spolupráci so Slovenskou poľovníckou komorou vyhlasujú celoslovenskú anketu Poľovník roka.

Cieľom ankety je okrem ocenenia osobností aj zvýšiť povedomie o prínose poľovníctva pre Slovensko, ako aj možnosť verejne odprezentovať prácu, výsledky a aktivity jednotlivcov a poľovníckych organizácií.

Súťažné kategórie sú so zameraním na ochranu prírody a rozvoj kultúrnej krajiny najmä na vidieku.

Kategórie za rok 2018

(Rokom sa rozumie poľovnícka sezóna – 1.3.2018 – 28.2.2019)

  • Poľovnícky čin
    záchrana zveri, pomoc v núdzi, záchrana života
  • Poľovnícky revír
    poľovnícke zariadenia na chov zveri, na jej pozorovanie, vybudovaná sieť  poľovníckych chodníkov, ubytovanie, zveľaďovanie životného prostredia, výsadba stromov, alejí, vetrolamov, každoročný zber dopadu, vedenie krúžku mladých priateľov prírody a poľovníctva pri PZ/PS/PO
  • Osobnosť poľovníckej kynológie
    cvičiteľ, rozhodca, vodič psa, chovateľ, organizátor národných a medzinárodných poľovníckych kynologických podujatí
  • Poľovnícky prínos pre spoločnosť
    práca s mládežou, reprezentácia Slovenska v zahraničí, umenie, publicistika - prispievateľ do médií, blogy, knihy, obhajoba dobrého mena slovenského poľovníctva na rôznych fórach
  • Rarita roka
    najzaujímavejšia trofej – výber jeleň, daniel, srnec, muflón, diviak

Do kategórie sa môže prihlásiť alebo byť nominovaný jednotlivec alebo organizácia. Nominácia poľovníkov bude prebiehať od 13. mája 2019 do 30. júna 2019 prostredníctvom zaslania nominácie na email Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Do ankety môže byť poľovník nominovaný samotne, poľovníckou organizáciou, alebo treťou osobou.

Zo všetkých prihlásených nominácií vyberú zástupcovia Slovenskej poľovníckej komory a redakcia magazínu Poľovníctvo a rybárstvo troch finálnych nominantov do každej kategórie. Víťazov jednotlivých kategórií bude vyberať odborná porota aj verejnosť prostredníctvom verejného hlasovania. 

Podmienkou na zaradenie poľovníka do zoznamu nominovaných je vyplniť tento prihlasovací formulár a spĺňať všeobecné podmienky a pravidlá tejto súťaže. Formulár vám zašleme aj e-mailom, v prípade prejaveného záujmu o nomináciu poľovníka prostredníctvom emailovej adresy: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Výsledky ankety budú oficiálne vyhlásené v septembri 2019 a víťazi verejne ocenení v Betliari na celoslovenských poľovníckych slávnostiach Dni Svätého Huberta.

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (Hlada_sa_Polovnik_roka.pdf)Hlada_sa_Polovnik_roka.pdf[Propoz9cie - Hľadá sa Poľovník roka]104 kB
Stiahnúť tento súbor (Formular.xlsx)Formular.xlsx[prihlasovací formulár]15 kB

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.