Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

SPKZODPOVEDNOSŤ, TRPEZLIVOSŤ A STABILITA

To je to, čo nás poľovníkov spája na Slovensku už 100 rokov (1920-2020).
Buďme trpezliví a zodpovední aj v týchto dňoch, počas ktorých Slovensko odoláva jednej z najväčších kríz. Slovenská poľovnícka komora, ktorá združuje viac ako 63 tisíc poľovníkov, plne podporuje a rešpektuje aktuálne nariadenia Ústredného krízového štábu SR na zabránenie šírenia nákazy Covid – 19.

Priatelia poľovníci,
dlhšie chvíle strávené v dôsledku mimoriadnej situácie doma, môžete venovať štúdiu odbornej literatúry, čítaniu kníh, či našej webovej stránke www.polovnickakomora.sk, kde sú zverejňované aktuálne informácie týkajúce sa nás všetkých. Neváhajte nám napísať (e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.), navrhnite, čo by ste radi na stránkach komory videli, čo vám chýba a čo vás najviac zaujíma. V zmysle odporúčaní epidemiológov je pobyt v prírode aj v tomto krízovom čase vhodný pokiaľ nie ste v skupine s inými ľuďmi. Nezabudnite individuálne vyniesť zveri soľ, vyčistiť napájadlá i okolie kŕmidiel. Sú to činnosti, ktoré poľovníci bežne vykonávajú, a ktoré sú veľmi potrebné. Pri návrate z revíru môžete pozbierať odpadky po nezodpovedných návštevníkoch lesa v súlade s vyhlásenou aktivitou Čistý revír = Čistá príroda.

Tibor Lebocký, prezident SPK

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.