Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

Zvoz odpadu zmensenaAkcia sa konala v sobotu, 28.05.2022 so začiatkom o 9:00 hod. Účastníci zberu sa stretli pred Kultúrno-spoločenským centrom obce, kde dostali informácie o akcii. Predseda poľovníkov poskytol ucelenú informáciu o tom,  prečo sa takéto podujatie organizuje a aký je jeho účel. Následne hospodár, ktorý bol poverený organizačným riadením celého podujatia vysvetlil prítomným ako bude prebiehať celý zber, čo sa týka organizačného zabezpečenia a zvozu vyzbieraného odpadu. Rozdelil prítomných do 6 skupín. V každej skupine bol stanovený vedúci skupiny, ktorý určoval, ktorá konkrétna časť revíru sa má vyčistiť a kde sa bude odpad hromadiť. Po skončení akcie sa zrealizoval zvoz vyzbieraného odpadu do zberného dvora obce. K spolupráci bola vyzvaná ZŠ Čaka, Obec Čaka a občianske združenie Pažiť.

Pozvánky boli zverejnené na miestnych informačných tabuliach, na facebooku predsedu združenia a zverejnenie prebehlo aj formou oznamu v obecnom rozhlase. Na akcii sa zúčastnilo 30 osôb z toho 6 detí a 24 dospelých osôb. Celkove sa vyzbieralo cca 5 ton odpadu, pričom najväčšie množstvo bolo tvorené plastovými fľašami a plechovkami. V rámci vyzbieraného odpadu sme zaznamenali veľké množstvo pneumatík z áut, ale aj kočík, rozbité WC, gumolín, fólie, nábytok, atď. Pre účastníkov, na znak nášho poďakovania za odvedenú prácu  sme si pripravili odmenu vo forme divinového gulášu, nealka a pre deti bola pripravená sladká odmena. 

Ing. Marek Zahradník
člen PZ

Cistenie_reviru_1_zmensena.jpgCistenie_reviru_2_zmensena.jpgOdpad_na_polnych_cestach_zmensena.jpgOdpad_v_lese_zmensena.jpgPlanovanie_zmensena.jpgPlne_auto_smetí_zmensena.jpgPosedenie_po_akcii_zmensena.jpgSchádzanie_ucastnikov_zmensena.jpgUkazka_odpadu_zmensena.jpgZberný_dvor_obce_zmensena.jpgZberný_voz_zmensena.jpgZverejnenie_pozvánky_zmensena.jpgZvoz_odpadu_zmensena.jpg

 

 

 

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.