Kancelária SPK, Štefánikova 10, Bratislava, tel. č.:  02/57 20 33 11

strVážení priaznivci poľovníckeho strelectva,

dňa 12. augusta 2023 sa na strelnici SNP v Sielnici uskutočnia Majstrovstvá SPK v disciplíne Poľovnícky 10-boj, ktorý je zároveň medzinárodnou súťažou medzi strelcami Slovenskej poľovníckej komory a Českomoravskej mysliveckej jednoty. Organizovaním súťaže je poverená OPK Zvolen a hlavným rozhodcom je delegovaný Jozef Mlynárik. 

Hlavnou cenou bude zlosovateľná guľovnica zo všetkých prítomných súťažiacich, ktorú do súťaže venoval partner SPK spoločnosť IBO Poľovník.

Súťaž jednotlivcov M SPK v dvoch kategóriách:
            - seniori - narodení v r. 1968 a neskôr
            - veteráni - narodení v r. 1967 a skôr

Výsledky kategórií sa vyhodnotia pri minimálnom počte 6 účastníkov v danej kategórii a minimálne 2 účastníčok v kategórii ženy.

Medzinárodná súťaž SPK - ČMMJ: 
Počet strelcov za ČMMJ a za SPK je obmedzený celkovou kapacitou strelnice na 60 strelcov. Pri naplnení kapacity budú mať prednosť súťažiaci, ktorí sa skôr prezentovali prostredníctvom formulára na webstránke Slovenskej poľovníckej komory. Medzinárodná súťaž sa vyhodnocuje zo všetkých účastníkov za ČMMJ a SPK - bez kategórií.

Súťaž sa uskutoční podľa pravidiel Streleckého poriadku SPK a vydaných propozícií, ktoré sú súčasťou prílohy.

Na podujatie je potrebné prihlásiť sa vopred vyplnením elektronického formulára (možné kliknúť) resp. cez preklik v propozíciách.

Prílohy:
Stiahnúť tento súbor (propozicie_MSPK_medzinarodny_10boj_2023.pdf)propozicie_MSPK_medzinarodny_10boj_2023.pdf[Propozície - Majstrovstvá SPK a Medzinárodný poľovnícky 10-boj, 2023]729 kB

Hľadať

Sledujte HALALI

halali premiera

E-KNIHA NÁVŠTEV REVÍRU SPK

halali premiera

Výročné konferencie OPK

50t

Newsletter

50t

Odber newslettra

Poistenie PUP

Nadácia Príroda

SME ČLENMI

cic

FACE Official dark green 1

fitasc

Hlavný partner:

Tempus Car solo page 0001 

Zmluvní Partneri:

 

ibo_jpg.jpg

OKGroupSK150

partner lesy web

partner vlm web

 

Logo VF

Partneri a komunikační partneri

logo transparentne nove

oz zelen

Polovnictvo a Rybarstvo

LovuZdar DarkGreen1 1Logo VF

Telekomunikačný partner

O2BD
Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.